Burn-out coaching voor jou

De boodschap van je lichaam is aangekomen.

Je functioneerde goed, je zat lekker in je vel en voerde je taken zorgvuldig uit. En geleidelijk kwamen er klachten zoals:

en nu…nu ben je overspannen of heb je een burn-out.

Gerdien Hengeveld Stress & Burn-out coaching

Je snapt er niets van…want hoe kan dit?

Burn out coach Achterhoek


De kans is groot dat de volgende situaties de overhand hebben genomen:

Je voelt je leeg en moe, en zit laag in je energie. Vakantie nemen, een weekendje bijslapen of een dagje vrij helpen je niet meer om op te laden zoals vroeger. Het voelt alsof je de regie over je eigen leven bent kwijt geraakt. De boodschap van je lijf is aangekomen. Eindelijk pik je de signalen op die je eerst negeerde. Het is SUPER duidelijk dat er iets moet veranderen want zo gaat het niet meer!

Hoe zou het voor je zijn als?

Gerdien Hengeveld Stress & Burn-out coaching

Als ervaringsdeskundige (yep, ik heb zelf ook een burn-out gehad) begrijp ik jou als geen ander. En op mijn weg naar herstel heb ik van alles geprobeerd en getest. Inmiddels weet ik precies wat wél werkt en wat niet. Loop jij ook hard voor anderen, maar vergeet je regelmatig jezelf? Laten we dat voor eens en altijd duurzaam aanpakken!

Burn out coaching winterswijk

Unieke methode

Vanuit 10+ jaar werkervaring in de hulpverlening, mijn eigen ervaringen en dankzij studies en trainingen naar stress- en burn out klachten, heb ik mijn eigen unieke en bewezen aanpak ontwikkeld voor burn-out herstel.

Mijn aanpak onderscheid zich van de reguliere aanpak, waar het gangbaar is om gesprekken in een kantoor te voeren.

Als burn-out ervaringsdeskundige heb ik gemerkt dat het voeren van gesprekken binnen 4 muren, zittend op een sofa, voor mij niet werkt. Het stond mijn herstel zelfs in de weg omdat het niet aansloot bij mijn behoefte. En uit ervaring weet ik dat dit voor veel meer mensen niet werkt.

Werken aan mijn eigen herstel kreeg ik wél voor elkaar in een andere omgeving. Buiten, waar zon, wind en soms regen is, waar de vogels fluiten en prachtige vergezichten zijn. Zo’n omgeving werkt niet alleen drempelverlagend, het zorgt er ook voor dat je makkelijker loskomt van vaste denkpatronen en gewoonten. Deze methode helpt je blijvend van je stress en burn-out klachten af én levert duurzaam resultaat op!

 

Burn out coaching vrouwen
burn out coaching winterswijk

Coachen in de buitenlucht

Als burn-out coach onderscheid ik mij door te coachen in de buitenlucht.

Mijn visie op burn-out herstel heb ik vertaald in mijn eigen unieke methode. Het bestaat uit bewegen in de buitenlucht, waar we doelgerichte gesprekken combineren met oefeningen. Hierdoor leer je je eigen grens weer (her)kennen en ga je voelen wat je nodig hebt. Dit alles zónder prestatiedruk. Daarnaast heb ik aandacht voor het hardnekkige brein en werken we samen aan een fitte mindset.

Samen met mijn opgebouwde kennis en specialisme, brengen we (levens-) ervaring en jouw verhaal bij elkaar. Zo kom jij weer lekker in je vel te zitten, kun je de regie weer over je eigen leven pakken en word je uiteindelijk een beter, gelukkiger en krachtiger mens!

Coaching in de Achterhoek: altijd dichtbij

Op verschillende plekken in de Achterhoek heb ik mooie routes in de buitenlucht die jouw herstel ondersteunen. 

Zo heb ik bijvoorbeeld mooie routes in de buurt van Winterswijk, GroenloLichtenvoorde, Borculo, Ruurlo, Eibergen en Aalten. De stap naar een duurzaam herstel is daarmee altijd dichtbij!

Burn-out coaching

Binnen 1 week een intake gepland

Geen lange wachtrijen. We gaan snel aan de slag met jouw herstel!

Binnen 4 maanden weer aan de slag

Door de unieke methode bereiken we snel een duurzaam resultaat.

Contact met de werkgever

Wanneer je het fijn vindt, doe ik de afstemming met jouw werkgever.

Volledige ondersteuning

Geen uurtje-factuurtje. We gaan écht samen aan de slag en je mag me tussendoor altijd bellen of appen.

Burn-out coaching voor jou

Zo kan ik je helpen

Burn-out preventie

In dit traject help ik jou de signalen die je hebt, van overspannenheid en drukte, terug naar
weer regie pakken over je leven en je eigen pad bewandelen. Ik kom graag in contact. 

Burn-out coaching

In dit traject help ik jou die in een burn-out zit om zo snel mogelijk weer in balans te komen. Met als doel dat jij weer lekker in je vel komt te zitten, de regie over je eigen terug krijgt en daardoor een vrouw wordt die zichzelf naar de wereld presenteert als een betere, sterke en krachtige vrouw! Ik kom graag in contact. 

After burn-out coaching

In dit traject help ik jouw met de verandering uit de burn-out coaching duurzaam te verankeren, zodat je alles uit jezelf blijft halen op een gezonde manier. Ik kom graag in contact.

Burn out coach Winterswijk

Hoe nu verder?

Praten over jouw persoonlijke obstakels wil je graag met iemand doen waar je je goed bij voelt.

En om jouw zoektocht naar een passende coach zo makkelijk mogelijk te maken, bied ik een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan waarin we elkaar beter leren kennen. Je kan dan al je vragen aan me stellen om daarna een weloverwogen keuze maken.

Tijdens dit gesprek maak ik tevens een inschatting van het aantal sessies dat ik verwacht dat nodig is,  zodat je weet waar je aan toe bent.

En blijk ik toch niet de juiste persoon voor jou te zijn?  Geen enkel probleem, dat verwijs ik je graag door.

Zet jouw eerste stap naar een duurzaam herstel en plan gerust een vrijblijvende kennismaking!