Ervaringen

Wat anderen over mij zeggen

"Ik heb geleerd hoe ik naar mijzelf kan luisteren en hoe ik mezelf kan zijn ongeacht wat de omgeving vindt."

Ik ben bij Gerdien terecht gekomen omdat ik door mijn burn-out met blijvende angsten bleef worstelen die ik zelf niet kon oplossen. Hierdoor bleef ik steken in mijn herstelproces. Ik zocht hulp om mijn angsten aan te kunnen kijken en er op een andere manier mee te leren omgaan zodat mijn leven weer lichter en leuker zou worden. Ik wilde investeren in mijzelf om van mezelf te gaan houden, trots te mogen zijn op wie ik ben en weer lekker in mijn vel te zitten. Ik leerde door het 1 op 1 coachingstraject te kijken naar wat mijn patronen waren en ontdekte dat ik structureel bepaalde coping-vaardigheden gebruikte in mijn dagelijks leven die destructief werken voor mijn zelfbeeld en eigenwaarde. In het traject ging ik oefenen met andere vaardigheden en leerde ik dat er meerdere manieren zijn om dichter bij mezelf te komen. Ook leerde ik bewust stil te staan bij de goede dingen, deze te vieren en te onthouden als positieve ervaringen. De grootste eyeopener is voor mij dat ik heb geleerd hoe ik naar mijzelf kan luisteren en hoe ik mezelf kan zijn ongeacht wat de omgeving vindt.
Ik omschrijf Gerdien als een warme, hartelijke, spontane, eerlijke, open kundige en doortastende coach die mij het hele proces het gevoel heeft gegeven dat ze naast me en achter me staat, vooral wanneer ik het écht nodig had. Ik mocht haar altijd bellen en dan was ze er voor mij. Dit gaf mij veiligheid, steun en het zelfvertrouwen wat ik nodig had om te groeien en heeft me gebracht waar ik nu ben. Ik raad iedereen die worstelt met stress en het herstel van een burn-out aan om dit traject te volgen. Het levert zoveel op voor jezelf! Je wordt er een mooier en sterker mens van, je hoeft het niet alleen te doen!
N.E.
verzorgende

"Ik ben op ontdekkingstocht gegaan naar rust, zingeving en meer energie."

Gerdien heeft een stukje meegelopen op mijn levenspad. Met haar steun ben ik op ontdekkingstocht gegaan naar rust, zingeving en meer energie. Haar enthousiasme en positieve aanmoediging hebben mijn geholpen bij waar ik nu sta. Met vertrouwen ga ik nu mijn eigen weg vervolgen.
Anoniem
Docent
Gerdien Hengeveld Stress & Burn-out coaching

"Door buiten te wandelen en praktische oefeningen te doen in de natuur heb ik o.a. meer inzicht gekregen in mijn vaste patronen en ben ik gaan oefenen met nieuwe patronen."

Ik heb in de reguliere zorg een behandeltraject gehad waar ik handvatten heb meegekregen maar ik merkte dat ik in de huidige maatschappij niet verder kwam dan alleen de geleerde basis zoals rust en structuur. Ik miste de fine tuning hierin. En dat heb ik bij Gerdien kunnen vinden… in één woord Fantastisch!!! Ik wilde zowel in privé als in zakelijke situaties groeien als persoon en mijn eigen pad leren volgen ongeacht wat de omgeving hiervan vond. Elke sessie was weer een feestje voor mij. Door buiten te wandelen en praktische oefeningen te doen in de natuur heb ik o.a. meer inzicht gekregen in mijn vaste patronen en ben ik gaan oefenen met nieuwe patronen. Ik ben blij dat ik samen met Gerdien dit traject ben gestart! Ze heeft mijn leven weer kleur en glans gegeven!
Angela
Ondernemer