Tarieven

Wat kost burn-out coaching?

Als burn-out coach wil ik je volledig ondersteunen, zodat je snel en duurzaam herstelt. Niemand wil namelijk langer dan nodig in een burn-out blijven hangen. Daarom werk ik niet met uurtje-factuurtje, waarin ieder contactmoment wordt gefactureerd. We werken in de vorm van een traject, waarin jij maximaal wordt ondersteund. Afgestemd op jouw situatie en wensen. 

Het traject bevat:

  • Een totaalpakket waarin jij snel & duurzaam herstelt;
  • Extra (tussentijds) contact wanneer jij dat nodig hebt;
  • Sessies in de natuur;
  • Hulpmiddelen & extra oefeningen;
  • Tussentijds contact met jouw werkgever;
  • Inclusief reistijd & -kosten.

Plan een gratis kennismaking

Praten over jouw persoonlijke obstakels wil je graag met iemand doen waar je je goed bij voelt.

Om jouw zoektocht naar een passende coach zo makkelijk mogelijk te maken, bied ik een gratis & vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Tijdens dit kennismakingsgesprek hoor ik graag wie je bent en wat ik voor jou kan betekenen. 

In de sessie vertel ik jou over mijn werkwijze en je krijgt de ruimte om vragen aan me te stellen zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. Daarnaast maak ik een inschatting van het aantal sessies, dat ik verwacht dat nodig is,  zodat je weet waar je aan toe bent. De ervaring leert dat je minder betaald dan bij een psycholoog omdat je sneller van je klachten af bent. Dit komt door de gerichte & gespecialiseerde aanpak.

Na onze kennismaking maak ik een plan van aanpak met een trajectvoorstel op maat. Een coach traject is namelijk persoonlijk en ieder traject is anders. 

En blijk ik toch niet de juiste persoon voor jou te zijn?  Geen enkel probleem, dan verwijs ik je graag door.

Burn out coach Achterhoek
Gerdien Hengeveld Stress & Burn-out coaching

Wordt burn-out coaching vergoed?

Ja en nee. De kosten voor herstel van een burn-out vallen niet onder de ziektekostenverzekering en worden dus niet vergoed.

De werkgever is echter gebaat bij een duurzaam & snel herstel. Een zieke werknemer kost een werkgever namelijk zo’n € 400,- per dag, wanneer je alle kosten van bijvoorbeeld loondoorbetaling, vervanging en productieverlies meerekent. Het investeren in een traject waarin jij snel & duurzaam re-integreert bespaart daarmee flinke kosten. 

Daarom zijn werkgevers in 95% van de gevallen bereid en/of verplicht (een deel) mee te betalen vanuit een persoonlijk ontwikkelbudget. Wanneer je het fijn vindt, neem ik contact op met je werkgever. Ik leg dan uit wat de investering van het coachtraject oplevert voor jou en de werkgever. Samen zorgen we dus voor een vergoeding. En geen zorgen, ik ben nog geen werkgever tegengekomen die dit niet wil! 

Binnen 1 week een intake gepland

Geen lange wachttijden. We gaan snel aan de slag met jouw herstel!

Binnen 4 maanden weer aan de slag

Door de unieke methode bereiken we snel een duurzaam resultaat.

Contact met de werkgever

Wanneer je het fijn vindt, doe ik de afstemming met jouw werkgever.

Volledige ondersteuning

Geen uurtje-factuurtje. We gaan écht samen aan de slag en je mag me tussendoor altijd bellen of appen.

Voel je weer krachtig, energiek en enthousiast.