Stress & Burn-out coach Aalten

Een duurzaam & spoedig herstel van jouw burn-out

Burn-out geraakt?

Ben je burn-out of overspannen geraakt? Dan heeft dat grote invloed op je werk en privéleven. Vervelende klachten kunnen dagelijkse handelingen zeer moeilijk maken. Zo kun je in aanloop naar en tijdens je burn-out of overspannenheid flink last hebben van:

Dat is hét teken van je lichaam om dingen te gaan veranderen. Je lichaam kan en wil op deze manier niet verder. Tijd om weer voor jezelf te gaan kiezen en energieslurpende patronen aan te pakken!

burn out coach aalten

De oorzaak van mijn burn-out

overspannen coaching aalten

Er zijn verschillende redenen waarom je een burn-out kunt krijgen. In de meeste gevallen is het een gevolg van een langdurige periode van hoge stress, of het gevolg van een ongezonde werk- of levensstijl.

Het krijgen van een burn-out is daarbij vaak niet het gevolg van een specifieke reden, maar een combinatie van meerdere factoren. Een tijdje uitrusten en bijslapen zal het probleem dus niet duurzaam oplossen. 

Waarschijnlijk herken jij je in meerdere situaties, zoals:

Zou jij ook:

burn out coach in aalten

Dan is het belangrijk dat je samen met een professional aan de slag gaat! Op die manier kun je namelijk duurzaam verandering aanbrengen en weer gaan leven op je eigen voorwaarden. Blijf niet langer dan nodig in die vervelende burn-out hangen, door het zelf proberen op te lossen. 

Stop met jezelf op de 2e (of 3e) plek zetten. 
Samen gaan we in de prachtige natuur van Aalten aan de slag met een duurzaam herstel van jouw burn-out!

stress coach aalten

Hoe lang duurt burn-out herstel?

Hoe lang het herstel van burn-out duurt, is voor niemand hetzelfde. Het is bijvoorbeeld afhankelijk hoe zwaar je burn-out is en hoe snel je tot nieuwe inzichten en patronen komt. 

Toch durf ik met mijn methode te stellen, dat je binnen 4 maanden weer op de been bent. Met meer dan 10 jaar ervaring in de hulpverlening, mijn eigen ervaringen met een burn-out én door studies en trainingen op het gebied van burn-out, heb ik namelijk een unieke en bewezen aanpak ontwikkeld.

 

Stress Burn out coaching
stress en burn out coaching aalten

Burn-out coaching in de Aaltense buitenlucht

Wat kies jij liever? Een stoffig kantoor waarin je aan tafel tegenover je coach zit of wandelend door de prachtige natuur rond Aalten? 

Wanneer jij ook liever de natuur in gaat, dan is deze methode perfect voor jou! 

Wist je namelijk dat frisse lucht, beweging en de natuur ontzettend goed zijn om te herstellen van een burn-out?

Daglicht geeft een lekkere vitamine D boost, frisse lucht helpt je eetlust en slaap te reguleren, de rust en natuur helpen je ontregelde zenuwstelsel met ontspannen, bewegen maakt gelukshormonen vrij, zorgt voor een betere stemming en betere concentratie, je komt sneller tot nieuwe inzichten en laat oude denkpatronen makkelijker los… moet ik nog doorgaan? Het lijstje met voordelen is namelijk nog een stuk langer! 

Jij wilt toch ook niet in een stoffig kantoor op een stoel tegenover elkaar zitten? 

We gaan lekker de natuur in en wisselen doelgerichte gesprekken af met effectieve oefeningen. 

Hierdoor ga je weer voelen wat je nodig hebt. Je leert je grens weer kennen én aangeven. Dit alles zónder prestatiedruk. Daarnaast werken we samen aan een fitte mindset. 

Wordt burn-out coaching vergoed?

Ja en nee. De kosten voor burn-out coaching worden niet door de verzekering vergoed. Wel is jouw werkgever gebaat bij een duurzaam & snel herstel. Een zieke collega kost een werkgever namelijk zo’n € 400,- per dag. Daarom vergoed een werkgever in 95% van de gevallen graag de coaching, zodat je hier weer beter uit kunt komen. 

Wanneer je het fijn vindt, regel ik dit samen met jouw werkgever! 

Lees verder over kosten & vergoeding

Stress en Burn-out coaching

Binnen 1 week een intake gepland

Geen lange wachtrijen. We gaan snel aan de slag met jouw herstel!

Snel & duurzaam weer aan de slag

Door de unieke methode bereiken we snel een duurzaam resultaat.

Contact met de werkgever

Wanneer je het fijn vindt, doe ik de afstemming met jouw werkgever.

Volledige ondersteuning

Geen uurtje-factuurtje. We gaan écht samen aan de slag en je mag me tussendoor altijd bellen of appen.

Burn out coach Winterswijk

Kosteloos en vrijblijvende kennismaking

Het gevoel bij een coach is ontzettend belangrijk. Zonder een klik, zal de coaching ook minder effectief zijn. 

Daarom bied ik een gratis en vrijblijvende kennismaking. Daarin leg ik je ook uit hoe de coaching in zijn werk gaat en kan ik op basis van jouw situatie een plan uitstippelen. 

Jij kunt daarna zelf beslissen of je verder wilt. 

Maak vandaag die eerste stap en kies voor jezelf. Blijf niet langer dan nodig in een burn-out zitten. Samen gaan we de regie over je leven terugpakken, zodat je weer gelukkig en energiek door het leven kunt.

Heb je nog vragen? App of bel me gerust!